1

Cursus: Kalligrafie voor beginners

6 lessen lang werden 12 cursisten ondergedompeld in de kunst van de kalligrafie. Dhr. Erik Wille was de bezielende leraar van dienst.

Enkele reacties van cursisten:
De cursus voldeed geheel aan wat ik er van verwacht had, meer zelfs, de medeleerlingen (schone gezegd he!) de organisatie, de lesgever het onthaal en de begeleiding waren super.
Het was iedere week iets om naar uit te kijken ( het zweet nam ik er met plezier bij).
Negatieve opmerkingen, na echt lang zoeken…(‘k heb nochtans mijn best gedaan)  niks, echt gene hé !
Met honger kijk ik reeds uit naar de volgende cursus, 
Genegen en dankbare groetjes, 

Ik vond het super leuk. Heb veel bijgeleerd. Heb het wel soms een beetje moeilijk tijd te vinden om te oefenen, maar dit ligt niet aan jullie. Erik is een toffe leerkracht. Een krak in zijn vak. Kijk al uit naar het vervolg! 

Het was iets wat ik al jaren eens wou doen, en ik moet zeggen, het is heel goed meegevallen. De lessen waren intens, en het pauzemomentje was steeds welkom. Ik kijk uit naar de volgende cursus. Ik was verbaasd dat wij op zo’n korte tijd een spreuk konden schrijven. Bedankt voor dit leuke initiatief!

 

IMG_0043IMG_0042IMG_0041IMG_0040

IMG_0039IMG_0018

IMG_0035

IMG_0022

IMG_0019

Comment(1)

  1. Reply
    Marijke says:

    Het was iets wat ik al jaren eens wou doen, en ik moet zeggen, het is heel goed meegevallen. De lessen waren intens, en het pauzemomentje was steeds welkom. Ik kijk uit naar de volgende cursus. Ik was verbaasd dat wij op zo’n korte tijd een spreuk konden schrijven. Bedankt voor dit leuke initiatief!

Post a comment